Dua belas Imah tina Tarot

Dua belas Imah tina Tarot
Nicholas Cruz

Tarot mangrupikeun alat mistis anu dianggo pikeun ngaduga masa depan sareng ngabongkar misteri jaman baheula. Ieu diwangun ku 78 kartu dibagi kana arcana utama jeung arcana minor , anu dina gilirannana dibagi kana dua belas imah . Imah-imah ieu ngagambarkeun prosés évolusi anu ku urang sadayana ngaliwat sapanjang kahirupan, ti lahir dugi ka maot. Dina artikel ieu kami bakal marios unggal imah ieu supados langkung ngartos hartosna masing-masing.

Dina urutan kumaha datangna Dua Belas Imah Zodiak?

The Dua belas Imah tina zodiak ngagambarkeun wewengkon béda tina kahirupan tur patali jeung tanda zodiak. Masing-masing dicirikeun ku énergi sareng simbolisme sorangan. Imah-imah ieu disimpen dina bunderan sareng dibaca searah jarum jam, dimimitian ku Ascendant . Urutan Dua Belas Imah Zodiak nyaéta kieu:

Tempo_ogé: Naon hartina tanda bulan jeung naék?
  1. Ascendant
  2. 2nd House
  3. 3rd House
  4. 4th House
  5. Imah 5
  6. Imah 6
  7. Imah 7
  8. Imah 8
  9. Imah 9
  10. Imah 10
  11. House 11
  12. House 12

Imah ieu raket patalina jeung tarot, nu diwangun ku 78 kartu dibagi kana Major Arcana jeung Minor Arcana . Pikeun langkung seueur ngeunaan kartu tarot, anjeun tiasa nganjang ka halaman ieu.

Naon hartosna House 12?

Imah Tarot ka-12 mangrupikeun salah sahiji imah anu langkung seueur.misterius sadayana Imah ieu ngalambangkeun bagian tina kahirupan urang anu di luar kendali urang, bagian anu teu dipikanyaho anu ngan ukur diungkabkeun ngaliwatan introspeksi sareng semedi. Imah ieu ngagambarkeun siklus kahirupan, pangalaman spiritual sareng misteri anu teu tiasa dijelaskeun. Imah ieu ogé tiasa ngagambarkeun sisi poék kahirupan, kasieunan sareng tantangan anu kedah urang hadapi pikeun ngahontal pencerahan.

Imah ka-12 mangrupikeun salah sahiji bumi anu paling penting pikeun para ahli nujum sareng pamiarsa tarot. Imah ieu ngagambarkeun sisi hirup anu disumputkeun, tantangan sareng pangalaman anu bakal ngabantosan urang ngahontal pencerahan. Imah ieu ogé tiasa ngawakilan bagian tina diri urang anu di luar kendali urang, naon anu teu tiasa urang kendalikeun, sareng naon anu urang henteu terang. Imah ka-12 mangrupikeun salah sahiji imah utama Tarot, sabab éta ngurus misteri kahirupan sareng spiritualitas.

Imah ka-12 nujul kana perjalanan spiritual sareng pangalaman anu nuju ka pencerahan. Imah ieu ngabantosan urang ngartos misteri kahirupan sareng mendakan hartos eksistensi anu leres. Imah 12 mangrupikeun salah sahiji bumi anu paling penting pikeun pamiarsa tarot, sabab ngabantosan urang muka panon kana bebeneran sareng mendakan hartos dibalik sadayana. Pikeun manggihan nu leuwih seueur tentang harti Imah ka-12, anjeun tiasa maca deui dina ieukaca.

Naon jawaban umum pikeun patarosan ngeunaan The 12 Houses of the Tarot?

What are the 12 Houses of the Tarot?

12 imah tina tarot nyaéta Arcana Mayor, Kakuatan, Roda Rejeki, Manusa Gantung, Iblis, Temperance, Menara, Béntang, Bulan, Panonpoé, Pangadilan sareng Dunya.

Naon hartina unggal imah tarot?

Arcana Mayor ngalambangkeun takdir; Kakuatan, kontrol diri; The Wheel of Fortune, siklus kahirupan; The Gantung Man, cerminan; Iblis, godaan; Temperance, harmoni; The Tower, karuksakan; The Star, harepan; Bulan, intuisi; Panonpoé, katerangan; The judgment, pembebasan nu; jeung Dunya, realisasi.

Naon hartina imah-imah dina bagan natal?

Imah-imah dina bagan natal nyaéta séktor anu ngabagi bunderan cakrawala kana dua belas bagian sarua. Unggal imah ngagambarkeun wewengkon hirup jeung hartina gumantung kana planét di jero. Sabalikna, harti planét dipangaruhan ku tanda zodiak dimana aranjeunna aya. Contona, lamun di imah hiji aya Panonpoé, ieu hartina pribumi bakal boga harga diri luhur .

Unggal imah boga tanaga sorangan sarta unggal sahijina pakait sareng bagian tina kahirupan. Imah kahiji ngagambarkeun diri jeung jati diri, sedengkeunyén imah kadua ngagambarkeun duit jeung barang material. Imah katilu ngalambangkeun komunikasi jeung transportasi, sedengkeun imah kaopat ngagambarkeun imah jeung kulawarga. Imah kalima dipatalikeun jeung kasenangan jeung asmara, sedengkeun imah kagenep dipatalikeun jeung pagawéan jeung kaséhatan.

Nafsirkeun imah-imah dina bagan natal mantuan pikeun ngarti kumaha bédana aspék kahirupan patali. Bacaan ieu mangpaat pikeun langkung ngartos tangtangan sareng kasempetan anu bakal datang ka urang. Ku sabab éta, penting pikeun gaduh pangaweruh astrologi anu nyukupan supados leres napsirkeun bumi tina bagan natal. Diajar langkung seueur ngeunaan harti Ace Balik tina Cups dina Tarot.

Tempo_ogé: kasaluyuan jeung tanda aquarius

Mugi anjeun resep kana tulisan ieu ngeunaan Dua Belas Imah Tarot. Kuring yakin anjeun geus diajar loba ngeunaan unggal imah ieu jeung kumaha hubunganana. Abdi ngarepkeun anjeun gaduh pamahaman anu langkung jero ngeunaan kumaha Dua Belas Imah Tarot dianggo pikeun kahirupan anjeun. Hatur nuhun pisan pikeun maca tulisan éta. Sampai jumpa lagi!

Upami anjeun hoyong terang artikel-artikel sanés anu sami sareng The Twelve Houses of the Tarot anjeun tiasa nganjang ka kategori Tarot .




Nicholas Cruz
Nicholas Cruz
Nicholas Cruz mangrupikeun pamaca tarot anu berpengalaman, enthusiast spiritual, sareng avid learner. Kalawan leuwih ti dasawarsa pangalaman dina alam mistis, Nicholas geus immersed dirina dina dunya tarot jeung kartu maca, terus néangan rék dilegakeun pangaweruh jeung pamahaman na. Salaku intuitif alamiah, anjeunna parantos ngasah kamampuan pikeun masihan wawasan sareng petunjuk anu jero ngaliwatan interpretasi anu terampil tina kartu.Nicholas mangrupikeun mukmin anu gairah dina kakuatan transformatif tarot, ngagunakeun éta salaku alat pikeun kamekaran pribadi, muhasabah diri, sareng nguatkeun batur. Blog na janten platform pikeun ngabagi kaahlianna, nyayogikeun sumber daya anu berharga sareng pituduh komprehensif pikeun pamula sareng praktisi berpengalaman.Dipikawanoh pikeun sipat anu haneut sareng gampang dideukeutan, Nicholas parantos ngawangun komunitas online anu kuat anu dipuseurkeun kana tarot sareng maca kartu. Kahayangna anu asli pikeun ngabantosan batur mendakan poténsi anu leres sareng mendakan kajelasan di tengah-tengah kateupastian kahirupan resonates sareng pamiarsana, ngabina lingkungan anu ngadukung sareng nyorong pikeun éksplorasi spiritual.Saluareun tarot, Nicholas ogé nyambung pisan kana sababaraha prakték spiritual, kalebet astrologi, numerologi, sareng penyembuhan kristal. Anjeunna bangga dirina nawiskeun pendekatan holistik pikeun ramalan, ngagambar kana modalitas pelengkap ieu pikeun nyayogikeun pangalaman anu lengkep sareng pribadi pikeun para klienna.Salaku apanulis, kecap Nicholas ngalir effortlessly, ngahalangan kasaimbangan antara ajaran wawasan jeung storytelling ngalakonan. Ngaliwatan blog-Na, anjeunna weaves babarengan pangaweruh na, pangalaman pribadi, sarta hikmah tina kartu, nyieun spasi nu captivates pamiarsa na sparks panasaran maranéhanana. Naha anjeun pemula anu hoyong diajar dasar-dasar atanapi anu milari anu berpengalaman milarian wawasan anu maju, blog Nicholas Cruz ngeunaan diajar tarot sareng kartu mangrupikeun sumber daya pikeun sagala hal anu mistis sareng pencerahan.